Novozámocké diskusné fórum Nové Zámky

Úplná verzia: Slovensky podnikatelia alebo ake vyhodi vam ponuka vas zamestnavatel
Prehliadate si holú variantu vašeho obsahu. Prehliadate si úplnú verziu s príslušným formátovaním.
Strán: 1 2 3
zalozil som tuto temu pretoze by som rad vedel aj od ostatnych ze ake maju skusenosti zo slovenskymi podnikatelmi alebo zo slovenskym vedenim firmy.nic pod tymto nehladajte, nejdem utocit na ziadnu narodnost takze ziadne blbe komentare prosim.

takze moja prva praca bola v jednej firme kde som robil ako predavac,dostaval som plat 7200, ako mlademu harantovy mi to stacilo.
sef bol v pohodke ale stale mi hovoril ze zoli penaze,penize,pienezi treba .mohlo by to byt aj lepsie atd.atd.
z dovodu toho ze si postavil polifunkcny dom sme sa prestahovali z centra mesta.bol to sok pretoze prestali uplne chodit ludia.trzby klesli proste nula bodov.stale rozpraval ze nema peniaze a potom isiel do Helsiniek.plat mi uz po case nevyhovoval tak som dal vypoved.

zamestnal som sa v BA ako pretavac notebook.ucil som sa za behu pretoze sef mi povedal ze potrebuju predavaca a nie neakeho sprta ktory nevie nic predat len kecat o pc.spoznam som ze v BA su fakt extremny ludia,drzi,nevyhovany,namysleni.cest vynimkam.radsej som ani nehovoril ze odkial som lebo by som pocuval ze preco chodime do BA pracovat, berieme domacim robotu a spravame sa ako velky Blavaci.
vyplata bola v pohodke len som vela precestoval.najhorsie vsak bolo to ze sme boli zastrceni v jednej pasazi kde oproti bol rock bar.takze veci ako porozbijane pohare ,grcanice to vsetko som musel dat do poriadku.
najhorsie vsak bolo to ze sme nemali hajzel.proste zakladny prvok civilizacie tam nebol.najblizsie v tom bare bol,vlastne snazilo sa to vyzerat ako zachod..velmi ma zarmutilo ked mi umrela babka a na druhy den ju chcel stryko pochovat a potreboval som dovolenku.sef sa ma spytal ci musim ist.nakoniec ma pustil ale tie jeho blbe pripomienky ze to bol neaky pofiderny pohreb tak vtedy som uz fakt nemohol.
prezil som vela dobrych aj zlych veci,prezil som dve vlamacky ked nam vykradli obchod(neskor sa otvorila prevadzka na zlatich pieskoch ktoru cez noc doslova vybielil vsetky notebooky ukradli 60ks a SBS ktory strazil PAlace si nic nevsimol a nepocul.napriek tomu ze bola tesne nad dverami kamera Tesca dodnes sa nic nenaslo)nezaplatene faktury za elektrinu,10 minutove obednajsie prestavky,vedla mna sa striedali kolegovci len aj som ostaval nemal som kam ist,nebola moznost,vypnute kurenie ked sme predavali v kabatoch alebo s horuckou v robote.stale som bol loajalny voci firme.
myslel som ze to najhorsie mam za sebou a najdem si v NZ robotu kde ma budu aspon cenit za to ze som loajalni a mam rad svoju robotu.

ale nebolo to tak.
zamestnal som sa v NZ tiez v jednej nemenovanej firme predaval som pc a pc techniku.zo zaciatku fasa.az potom prvy konflikt zo sefom.vykrical mi ze neviem rpeco ma zamestnava ked neviem co mam na sklade.pritom mi krivdil lebo som chcel predat na sklade starsi notebook aby tam uz nebol.jeho otec mu to vysvetlil ze som to myslel inac a vtedy sa mi prvy a posledny krat ospravedlnil a povedal ze som dobry predavac.o nieco neskor dosiel tam dosiel robit moj kamos.viac robil ako nerobil.raz predal tlaciaren bez podavaca,samozrejme vtedy som dostal taky zjeb ze v zivote som taky nedostal.tak ma zdeptal ze som sa skoro rozprakal.slzi som mal na krajicku a potom mi povie nemusim sa ho bat ved aj on je clovek.

tu som zazil asi najviac zleho vo svojom zivote.od kolegovcov ktory ked pripravoval tovat tak mi daval najavo a poriadne ze som madar.ze on neveri nicomu co ide za hranice slovenskej republiky tak to este raz poriadne pozrie.vyfasovali sme firemne auto felda pickup .neboli k nej papiere, STK,povinna vybava nic.loajalita zvitazila zase vo mne tak som drzal hubu.raz ma zastavili policajti.ked som volal sefovy ze kde su papiere tak povedal ze mam zaklamat ze si v jeho kabate unho doma.dostal som pokutu 500sk.bol som rad ze nie viac.sef mi volal ze najblizsie zaplatim uz z vlastnich.pretoze som chcel ist skratkou a vyhnut sa kolone aut.
stale sme mali problem s tym autom,raz sa kolegovi odtrhol vyfuk a splodiny z vyfuku sa nahrnuli do auta,vzdy ked sme zabrzdili tak auto trhlo do do boku.sef stale tvrdil ze auto je v poriadku teraz doslo zo servisu tak je ok.stale ked doslo zo servisu tak bolo v horsom a horsom stave.raz nechali vypnuty tachometer takze sme nevedeli kolkatkou ideme po meste.prezival som veci ako menenie personalu vedla mna.sprska nadavok ze som drbnuty madar,nadavky do debilov ,idiotov pohavnych udov atd,atd.od septembra nam bolo zahlasene ze si nemame brat dovolenky lebo sa zacina sezona,stravne listky ktore sluboval ze budeme mat dodnes nemaju zamestnanci,pre tovar sme chodili po robote samozrejme nadcasi neboli zaplatene raz sme dosli vecer domov o dvanastej musel si asi ukojit ego a vyvrsit sa na nas.sem tam v sobotu si nas zavolal a pytal sa nas co sa deje preco sa nepredava tolko kolko predtym vtedy sme dosli domov o stvrtej.proste ziaden sukromny zivot.klamanie pre zakaznikom ze servis ma hotovi alebo sa to riesi a servisak firemny bol tak vytazeny ze nemal cas sa tomu venovat.bolo mi povedane ze sa nemam rozpravat velmi z ludmi pretoze su tam dalsi ktorych treba obsluzit.proste predat a nedat ziadne informacie.23 decembra som isiel domov o 10 vecer kym som urobil uzavierku a dal dokopy predajnu pretoze vtedy tiez mal dojst tovar o jednej a nakoniec dosiel az o piatej vecer.
samozrejme ani ja nie som svati niekedy to bolo opravnene ze ma sprdol ale to sa nedalo stihat ked mate kolegu ktory sa bobkuje na robotu.

toto bola moja story.za rpavopisne chyby sa ospravedlnujem.

1, napiste aj vy vase zazitky z roboty ci aj vy ste mali takychto sefov.
2, napiste nahumornejsie zazitky z roboty aby bola sranda.

|Live long and prosperBlush[/font]
Tvoj príbeh z profesijnej oblasti za mi zdá ako z hororu, a prišiel som na to že môj predchádzajúci zamestnávateľ bol vlastne super v porovnaní s tým čo si zažil ty. Som rád ale že si sa nebál na to upozorniť, určite väčšina ľudí je podobne nespokojná ale boja sa to verejne vyjadriť.

Odkaz pre zamestnávateľov: Najlepší zamestnanec je taký, ktorý je spokojný s podmienkami svojej práce a s prístupom nadriadeného.

Ja konkrétne nemám moc zlé skúsenosti ale viem že sú zamestnávatelia, ktorí si svojich zamestnancov nevážia tak ako by mali. Taktiež ani pracovné vzťahy s kolegami nemusia byť vždy ideálne, hlavne pri väčšom počte zamestnancov.

Inak podobnú tému tu už máme.
Tiež by ma zaujímalo ak by niekto mal nejaký humorný zážitok alebo nie najlepšiu skúsenosť so svojím zamestnávateľom.

Zoli, želám ti aby si mal už len tie najlepšie podmienky na prácu.
Nepoznám ani v Nových Zámkoch ani inde takého podnikateľa , ktorý do pracovnej zmluvy napíše skutočný čistý zárobok zamestnanca. Práve naopak. Každý z nich napíše len životné minimum , aby on mal menšie dane a výdavky na zamestnanca a aby mal čo najviac do svojho vrecka. Dáva síce viac zamestnancovi , ale len načierno ! Lenže zamestnancovi sa dôchodok vypočíta z toho , čo je v pracovnej zmluve. No a to je tak na slanú vodu.
Teraz by mali ísť ľudia na námestie štrngotať s kľúčami a vykrikovať " To je ono ! "
Darmo už . Slovač je národ vydieraný a tým aj ostane , lebo sa bojí , že príde o prácu. Tak nech trpí. Tongue
Ale mali by sme sa zamyslieť nad tým, odkiaľ má ten podnikateľ stále toľko " čiernych " peňazí, aby zaplatil zamestnanca len tak na ruku???
Tento štát si vôbec neuvedomuje, že kým budú takéto vysoké odvody, vždy bude práca na čierno a podnikatelia si budú vždy hľadať cestičky, aby odvádzali štátu čo najmenej!!!
Páni a dámy, skôr než začnete drístať vaše nezmysly, skúste aspoň na chvíľu byť zamestnávateľom...
Pán Attila je zrejme zamestnávateľ. Čo sa týka toho drístania , mám za sebou dosť skúseností so súkromnými podnikateľmi v meste Nové Zámky aj mimo mesta. Viem, o čom píšem . Ak Attila je poctivý podnikateľ, tak sa mu ospravedlňujem. Avšak v tom prípade by mohol prezradiť v čom podniká - ak to nie je tajné - v súkromnej správe.
Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin že tajné Big Grin
Mám reklamu v hornom prúžku, stačí si prečítať môj účet.
Ale Jožo je ešte začiatočník na fóre, tak mu to prepáčime Big Grin
... teda profil, nie účet.
No Jozo to je sice pravda, co ste napisali, ale zase to ,ze nech trpia ked sa boja, ze pridu o svoju pracu tak to je uz silna kava. Aj ja nadavam na to, kde a co robim ale som rada, ze mam pracu a sice sa niekedy citim ako otrok no naozaj nezmôzem nic a vzdelanie mam sice nie vysokoskolske ale aj to strdoskolske s maturitou ma stalo dost usilia a mrzi ma ze zial nic z toho nemam. Je sice lahke sa stazovat a preto treba konat. Cool
Ja som vždy tvrdil a budem tvrdiť jedno. S každým robia iba to , čo dovolí tomu druhému aby s ním robil.
Ja som nátura taká , že keď ma chcú pošlapať , radšej tomu kto sa o to snaží , dám poriadne po papuli. Aj keď je to zamestnávateľ. Mám s tým skúsenosti, a dobré. Zamestnávateľ mi od tej doby dá pokoj.Neznášam buzeráciu keď si svoju prácu urobím tak ako treba. A taktiež neznášam to , keď ma chcú v práci odrbať o peniaze.
No tak to by ste potom v mojej práci dávali na papulu pravidelne asi by som vás tam mala zavolať. Big Grin Ale nie teraz vážne aj nás už zamestnávateľ odrbal a nielen raz no keď sme si to všimli a išli sme sa sťažovať boli sme aj tak mi ako zamestnanci tí zlí a na takýchto ľudí si zamestnávateľ teda aspoň ten náš dokáže poriadne zgustnúť. A aj tak má vždy pravdu on a keď nie tak máte u nás istú výpoveď preto tomu hovorím otrotstvo. Ja si síce až tak po hlave nenechám skákať ale vidím to na jednom našom zriaďovačovi. Aj ja už som nie raz okomentovala svoju výplatu a čo myslíte ako som dopadla. Odpoveď znela: Budete to mať vyplatené v budúcej výplate a myslíte si, že to tak bolo?
Strán: 1 2 3
Referenčné URL