Novozámocké diskusné fórum Nové Zámky

Úplná verzia: Viete ako si splnit svoje ciele alebo o nich len snivate?
Prehliadate si holú variantu vašeho obsahu. Prehliadate si úplnú verziu s príslušným formátovaním.
Strán: 1 2 3
Viete co a viete aj preco ale viete aj ako?
Každý človek to musí vedieť sám, neverím tomu že nikto normálny by to nemal vedieť, niekto je schopný a niekto schopnejší. Nikto vám nemôže poradiť ako byť schopnejší a ako si splniť svoje ciele, každý na to musí prísť SÁM, inak človeka nezmeníte.
Vaša veta mi pripadá ako veta od nejakého finančného poradcu alebo školitela, ktorý by ma chcel vyškoľovať, prepáčte ale mám taký pocit a dojem s mojích skúseností. Takéto vety sú práve také, prospešné hľavne pre toho kto ju pokladá!!!
Pan Toth k Vasej vete: Nikto vám nemôže poradiť ako byť schopnejší a ako si splniť svoje ciele, každý na to musí prísť SÁM, inak človeka nezmeníte.

Myslim, ze sa mylite, pretoze denne nam ludia radia v obchodoch, lekari ked sme chory, rozne verejne poradne na uradoch....mojim ucelom nie je niekoho menit, iba ukazat moznosti, o ktorich nevie.
Pokial narazite na nejaku prekazku, ktoru neviete riesit znamena, ze riesenie neexistuje?
Totiz ani ja neviem vsetko a v niektorich oblastiach potrebujem poradit...znamena to, ze som neschopny alebo ze su taky vsetci?
náročná téma na konverzaciu cez internet a písanie....dalo by sa o tom polemizovat hodiny ....pri pive by to bolo najefektivnejsie..obdivaja z vas maju pravdu do istje miery, podla toho ako sa na to človek pozerá , z akého uhla
"Viete ako si splnit svoje ciele alebo o nich len snivate?
Viete co a viete aj preco ale viete aj ako? "

To z ktorej sekty ste?
Attila...Ze sekty? Big Grin
Ludia, co maju iny nazor ako vacsina musia byt zo sekty?

Roman....ako rozmyslas, tak zijes Shy
Ja neviem, či máte iný názor, lebo neviem, aký názor máte. Dali ste do pléna jednu otázku, vcelku nejednoznačnú a po 22.00 hod. aj ťažšie pochopiteľnú.
Nechcem sa nikoho dotknúť! Musel som to napísať, mne tie dve otázky vyvlali spomienky na jedného pána v Nových Zámkov u ktorého som bol akože na pohovore a presne takéto veci som do neho počul. Obkecával možno hodinu ale nič konkrétne mi nepovedal. Vždy len to že ak chcem si splniť sny a ciele mám prísť na ďalšie sedenie a potom na ďalšie. Neviem koľko ich chcel. Pritom hľadal ľudí na svoju firmu akože. Pripadalo mi to ako pyramída že ak budem vyškolený tak môžem hľadať ďalších lúdi, ktorých budem zase ja učiť ako si majú splniť ciele. Ešte raz hovorím nechcem tu na nikoho písať zle ale pri takýchto otázka som si spomenul na moju skúsenosť. Chlapík to bral vtedy dosť fanaticky, tak sekta podobný výraz aspoň na moju skúsenosť. Je to všetko len o peniazoch a o sľubovaní a o ovplyvňovaní lúdi.
Zoltán nemám proti vám nič aby to tak nevyznelo to nechcem, len som chcel opísať aký mám pocit z takých otázok ja lebo som to už zažil, asi napíšete veľa argumentov že nemám pravdu a že toto je niečo iné ale všetko je tu len o peniazoch, ludia nie sú nezištný a nepomáhajú zadarmo.
Veď hej, učenia pána Hubbarda a podobné. Pár školení a máte vymytý mozog aj bez Vanishu.
Zvlastne ale toho pana nepoznam...skus si pozriet The Secret alebo precitat.
Neviem preco som urazany vymytym mozgom, len preto, ze som uspesnejsi ako priemerny clovek, co sa uspokoji s tym, co ma a dufa, ze nejak bolo nejak bude?

Pokial to ako rozmyslam, sposobilo, ze vytrcam z davu, tak ma to tesi Smile

90% ludi sedi v krcme alebo v nejakom podniku a nadava na vsetko a place ako sa maju zle ale pre zlepsenie nikdy nic neurobili Big Grin
Strán: 1 2 3
Referenčné URL