Novozámocké diskusné fórum Nové Zámky

Úplná verzia: PORCIUNKULA 2010
Prehliadate si holú variantu vašeho obsahu. Prehliadate si úplnú verziu s príslušným formátovaním.
Strán: 1 2 3
[Obrázky: porciunkula.jpg]
Uz sa tesim dufam, ze sa pocasie umudri a bude konecne pekne
(26.07.2010 12:17)babula108 Napísal: [ -> ]Uz sa tesim dufam, ze sa pocasie umudri a bude konecne pekne

Tak to aj ja dúfam že počasie bude pekné veď teraz sa to vyblázni a potom už bude teplo. Ja sa pozriem hlavne na ten jarmok, ten večerný program ma až tak neupútal. Tak možno sa tam uvidíme.

A kto bude mať šťastie možno tam uvidí aj našich malých "maskotov" nzfóra. Big Grin
Snáď sa za tento výraz neurazia. Smile
(26.07.2010 12:49)Admin Napísal: [ -> ]
(26.07.2010 12:17)babula108 Napísal: [ -> ]Uz sa tesim dufam, ze sa pocasie umudri a bude konecne pekne

Tak to aj ja dúfam že počasie bude pekné veď teraz sa to vyblázni a potom už bude teplo. Ja sa pozriem hlavne na ten jarmok, ten večerný program ma až tak neupútal. Tak možno sa tam uvidíme.

A kto bude mať šťastie možno tam uvidí aj našich malých "maskotov" nzfóra. Big Grin
Snáď sa za tento výraz neurazia. Smile

aj pojdem na jarmok a možno si este pozriem Dalibora Jandu.
(26.07.2010 13:14)babula108 Napísal: [ -> ]aj pojdem na jarmok a možno si este pozriem Dalibora Jandu.

Možno práve nebude zachrípnutý ... Big Grin
No ved prave tém jeho hlas sa mi paci. A samozrejme aj jeho pesmicky. Málokto ma taky hlas ako on.
Ešte ked si spomeniem,že som mal na stene veľký plágat Jandu fuha až sa mi veriť nechce. Nebol som až taký jeho fanušik ale v sobotu pojdem do ulíc.
No nakonic sa tam mozno aj niektorí stretneme
Tak ak niekto ešte na jarmoku nebol a chce si pozrieť ako to vyzerá nech si pozrie toto video alebo najlepšie ak tam príde piatok medzi 12:00 a 16:00. Smile

TU VIDEO: http://www.nzforum.sk/vgallery.php?&file...eo_content
Super video admin
Strán: 1 2 3
Referenčné URL