Novozámocké diskusné fórum Nové Zámky

Úplná verzia: Akcia Nzforum - Zúgov (11.7.2010 o 9:00)
Prehliadate si holú variantu vašeho obsahu. Prehliadate si úplnú verziu s príslušným formátovaním.
Strán: 1 2 3 4
Akcia Nzforum - Zúgov

Všetci čo si chcete dobre zastrieľať príďte na akciu, ktorú tu vypisujem.

Stretnutie sa uskutoční 11.07.2010 (nedeľa) o 9:00 hodine pri vodopádoch na Zúgove.

Akcia prístupná pre každého ale bolo by dobre ak svoj príchod oznámite v príspevku alebo v ankete.

Budem rád ak sa určite zúčastní aj ženský airsoftový tím a aj tí na tomto fóre, ktorý sa už trochu poznáme. Smile

Podrobnosti popíšeme v priebehu týždňa.

Ďakujem.
Ak niekto nemá odvoz nevadí, odvezieme.
Ak niekto nebude mať v ten deň BB nevadí, predáme.
Ja idem a mám aj BB Big Grin
A tiež môžem niekoho odviezť.
No tak ja s Bhellionom este uvidime ale tento krat hadam pridem ked si aj nezastrielam aspon nieco pofotime ale o deviatej nie je skoro?
(04.07.2010 20:25)babula108 Napísal: [ -> ]No tak ja s Bhellionom este uvidime ale tento krat hadam pridem ked si aj nezastrielam aspon nieco pofotime ale o deviatej nie je skoro?

Ale príďte a obaja so zbraňami, možno príde aj monca Smile O deviatej je to skôr ale dokým sa tam všetci dostanú tak bude aj desať.
Radšej skôr aspom nebude tak teplo.
no ja sa možno dostavím, ale ak sa to bude prelínať s inou akciou tak asi ne ...čil to ešte nevim povedat ....a je to skoro ale tak fajn čas akurat že aj tak sa to chytí ta že sa bude hrať akurat cez obed najvačšé teplo ,ale šak vypotené tekutiny sa doplnia Big Grin
no ja ak nas pocasie zasa nesklame tak pridem Smile
hej ludia ... nevim ako to bude teraz lent aky malý detail resp otazočka ... možu dojsť aj sofťáci alebo je to len pre uzavrenú spoločnosť myslím teda ako pre ludí odtialto z fora ?
Môže prísť každý kto si chce zahrať Big Grin
Strán: 1 2 3 4
Referenčné URL