Novozámocké diskusné fórum Nové Zámky

Úplná verzia: Zaujímavé videá
Prehliadate si holú variantu vašeho obsahu. Prehliadate si úplnú verziu s príslušným formátovaním.
Strán: 1 2 3 4 5 6
Rôzne zaujímavé videá ...
No nie je zlatý ???

je stasne zlaty....len skoda ,ze ho musi vychovavat clovek .....ktovie co sa stalo s jeho matkou.... ale je dobre ,ze su ludia aj taky co zvieratam pomozu v nudzi a nie ich len vrazdia a vymazavaju zo zemskeho povrchu...
tak mi to pripadá smutné, ešte takú hudbu do toho dajú..ako že s úctou spomíname, také zlééé, akoby mal zomrieť, alebo zomrel..prečo tam nemohli dať niečo veseléSad
ked sa tam trošku pokutrete a pozriete aj ine resp rovnake video resp take kde je ten istý macko ..tak by sa z toho dalo vydedukovať že ten macko sa asi volá Knut..a ked si vygooglite polrneho macka Knut-a, tak má aj vlastnú internetovu stranku , aj na wikipedii sa da čo to dočítat... bohvie... podla mna to je to on počas jeho "detstva" Big Grin ... ale chutnučký je moc moc
(15.05.2010 12:22)Roman Napísal: [ -> ]ked sa tam trošku pokutrete a pozriete aj ine resp rovnake video resp take kde je ten istý macko ..tak by sa z toho dalo vydedukovať že ten macko sa asi volá Knut..a ked si vygooglite polrneho macka Knut-a, tak má aj vlastnú internetovu stranku , aj na wikipedii sa da čo to dočítat... bohvie... podla mna to je to on počas jeho "detstva" Big Grin ... ale chutnučký je moc moc

Asta Roman, ty určite vo voľnom čase robíš nejakého detektíva. Smile Ja toho macka nepoznám.

Mimochodom našiel som na nete ešte včera celkom slušnú videogalériu, ktorá by sa tu dala použiť.
jáááj,veľmi by som si takého priala maťSmileSmileSmile
Salynka vo výcvikovom tábore :-)

Pridám sem takú zaujímavosť z iného súdka. Možno ste to ešte nevideli..
Takýto talent má malo kto !
http://reality-show.panacek.com/4346-ukr...malby.html
veeeľmi kráásne,poznám veľa takých videí..veľmi pekné je aj s farebným pieskom..ešte dajte nejaké takéé,nemáte?
Pohľadáme :-))
Strán: 1 2 3 4 5 6
Referenčné URL