Novozámocké diskusné fórum Nové Zámky

Úplná verzia: Cvičenie psov
Prehliadate si holú variantu vašeho obsahu. Prehliadate si úplnú verziu s príslušným formátovaním.
Strán: 1 2
K tomuto som sa náhodou odstal...
Takže, čo urobí váš pes keď položíte vše jedlo na zem ? Big Grin

A ešte jedno keď sa niekto doma nudí...
čakať na jedlo vieme aj my, aj keď viem čo si o tom moja fenula myslí Big Grin

mne sa hrozne páči tento belgičan Blush

a ešte s tým čakaním na jedlo. niečo takéto ? Shy

Nooo dobréé... Sranda ako ten psík vie čakať, kto vie keby bol veľmi hľadaný či by čakal. Big Grin
(12.05.2010 16:41)Admin Napísal: [ -> ]Nooo dobréé... Sranda ako ten psík vie čakať, kto vie keby bol veľmi hľadaný či by čakal. Big Grin

musí. jakožto ten psík je stále veľmi hladný (to je moja Lilli), len na tom videu sa tvári akosi znudene Big Grin

môžem to natočiť aj zo salámou, kto neverí....
(12.05.2010 16:52)jaile Napísal: [ -> ]musí. jakožto ten psík je stále veľmi hladný (to je moja Lilli), len na tom videu sa tvári akosi znudene Big Grin

môžem to natočiť aj zo salámou, kto neverí....

Jaaaj to to tvoja ? Šikovná. Smile A to si jej dala pokyn aby to zjedla či ona vie koľko má čakať? Som myslel že si to našla na youtube a to je tvoja. Smile Veď keď ešte budeš mať nejaké kúsky tak to sem zaves alebo mi pošli v správe odkazy.
(12.05.2010 16:56)Admin Napísal: [ -> ]Jaaaj to to tvoja ? Šikovná. Smile A to si jej dala pokyn aby to zjedla či ona vie koľko má čakať? Som myslel že si to našla na youtube a to je tvoja. Smile Veď keď ešte budeš mať nejaké kúsky tak to sem zaves alebo mi pošli v správe odkazy.

ďakujem Smile
hihi, nie, ja jej dám povel, záleží len na mne či bude čakať 10 sekúnd alebo 10 minút.

no z výcviku nemáme teraz videá ale chystám sa natočiť, potom sem hodím
ako lkobuk dole Jaile ...moje uznanie ... veru bohvie čo sa jej počas čakania motá v hlave Big Grin ..ale drží "jak hluchý dvere " Big Grin .. pecka ...nemal by som srdce ani tych 10 minut čakat a potom jej povoliť papať Tongue
ďakujem Roman

a jasné že ju netrápim 10 minút, to som len napísala že to v pohode zvládne, kebyže chcem aj viac, keďže vie, že tu platia moje pravidlá a tie sa musia dodržovať Blush

ak mám pravdu povedať, u psov si potrpím aspoň na základný výcvik a poslušnosť, nedokázala by som mať doma psa a vôbec neriešiť tieto veci.
je mi dosť zle z ľudí, čo nemajú v očiach svojho psa ani najmenšiu autoritu a ani sa to nesnažia zmeniť
aj minule som stretla ženskú so psom na vodítku, pes sa na ňom škrtil jak besný, absolútne nevedel normálne chodiť vedľa nej. jasné že pustiť psa ani chýra a keď odchádzala, tichým nežnučkým hláskom napomínala svojho psíka nech ide, že idú preč, jasné že pes na ňu dlabal, veď kto by nie...
vtedy som akurát precvičovala s Lilli privolávačku a bola som boh že akého mám ja vycvičeného psa....Confused
Tak v tom máte Jaile pravdu.
Odhliadnuc od toho či je ten pes na „ozdobu“, alebo na stráženie, mal by ovládať aspoň základné pokyny. Nestávalo by sa, že pes na prechádzke ignoruje svojho pána, odbehuje, požiera všetko čo nájde na zemi , vyskakuje na okolo idúcich a pod. Majiteľ psa musí mať autoritu ! A pes musí na slovo poslúchať !
Väčšina panelákových majiteľov má však psov na ozdobu, alebo ako náhradu za niečo, alebo za niekoho.
Potom to na ulici vyzerá tak, že malý ratlík „ťahá“ za sebou paničku , neposlúcha a ona len ťuťu muťu maličký....buď dobrý ...a pod. Hlavne, že svojich psíkov poobliekajú , vyčačkajú, mašličky na hlavy dajú...No proste hnus.
Hovorí sa , že pes je najlepší priateľ človeka....To áno...ale stále by malo platiť, že človek je aj jeho pánom.
Psy sú veľmi inteligentné stvorenia . Sú oddané, verné, dokážu napodobňovať svojho pána , veľakrát chýba už len to, aby prehovorili...

Páčili sa mi tie videá, hlavne to cvičenie s paničkou nemalo chybu!
Aj Jaile je šikovná so svojim psom, vidieť, že ju to baví a má k tomu vzťah.
Môj synátor robí podobné kúsky so svojim „ bavorákom“. Minule , keď boli v lese cvičiť stopu, sa mu syn schoval , pes ho všade cítil tak pobehoval, ňuchal, hľadal, nakoniec nakukol aj do auta, či tam náhodou nie je. Ako k tomu prišiel, to neviem, ale bola to sranda.
Strán: 1 2
Referenčné URL