Novozámocké diskusné fórum Nové Zámky

Úplná verzia: Pozor na rýchlosť v meste!
Prehliadate si holú variantu vašeho obsahu. Prehliadate si úplnú verziu s príslušným formátovaním.
Strán: 1 2
Pred pár mesiacmi premiestnili tabule mesta v smere z NZ do Bánova a aj z NZ smerom na Dvory nad Žit. o dobrý kus ďalej ako predtým. Všimol som si že teraz túto zmenu veľmi rada využíva polícia na vyberanie pokút.

POZOR na to! Človek sa zvykne pozabudnúť že je tá zmena tak nech zbytočne neplatíte. Ak viete o iných dopravných zmenách v meste napíšte.

V meste len 50km/h Smile
Adminko to máš pravdu a dosť často ich teraz vídať aj na výpadovke na Nr pri cintoríne!!!
(08.12.2009 13:15)marcus36 Napísal: [ -> ]Adminko to máš pravdu a dosť často ich teraz vídať aj na výpadovke na Nr pri cintoríne!!!

To je pravda a najhoršie je že sú to policajti z NR.
Pri výpadovke na Bánov som pracoval a veru občas vznikol dopravný kolaps, lebo platiaci klienti úplne zatarasil svojimi autami obidve krajnice cesty... Smile
Možno si nevšimli, že tam tabuľa už nie je. Alebo si len mysleli, že ju niekto ukradol, veď na blízku je kovošrot. Ja som mal to šťastie, že som videl práve, keď ju premiestňovali Smile
Je dobre si strážiť rýchlosť, tým pádom si strážime aj obsah svojej peňaženky. Nie vždy to ale tak vychádza... Môže sa stať že pri strážení rýchlosti si pozabudneme všimnúť dopravnú značku a problém je na svete Wink) Pekný dník novozámčania.
Hlavne by ľudia mali byť k sebe ohľaduplnejší čo sa týka aj tej rýchlosti aj ostatných predpisov na ceste. Potom by sa nemal nikdo nikde ponáhľať pod stresom, vtedy ľudia robia najväčšie chyby. A čo je hlavne tak ak je to možné choďte lúdia radšej pešo keď môžete!!! Je to zdravšie a ekologickejšie. Smile
Vodiči, na rýchlosť si treba dať pozor aj pri v jazde do mesta od cintorína. Hlavne pod mostom treba dodržať 50 - ku. Policajti najnovšie postávajú pod bilbordom , pred odbočkou do Tesca. Auto majú schované, zbadáte ich, keď je už neskoro!!!
Treba meranie rýchlosti na území mesta. Je veľa smrteľných nehôdAngel
Pokuty by sa mohli ešte viac zvýšiť , ba zdvojnásobiť. Veď sa pozrime , aké autá jazdia ako na pretekárskej dráhe - audi , mercedes, BMW ..... Ale sa pozrime kto sedí za volantmi týchto milionových áut. Alebo zazobaný milionár , ktorý má aj pod kožou eurá a nevie čo s nimi , alebo mladý zasran , sotva 20 ročný. Rád by som vedel odkiaľ má na milionové auto , keď nikde nerobí a ani robiť nebude.Cool
Radary na rýchlosť by boli dobré umiestniť stabilne na území celého mesta. Vedel by som vhodné miesta na ich umiestnenie.
Áno, radarov by mohlo byť v meste viac, ale zamerať by sa mali aj na kamióny, nákladné autá a pod. Oni si z dodržiavania rýchlosti problém nerobia.. Prefrčia vedľa Vás tak, že máte problém udržať auto na ceste!
O tých drahých, rýchlych vozoch ani nehovorím! Človeku sa zdá, že všetci majú kamarátov na vplyvných miestach a o pokuty sa báť nemusia!
50 - ka asi neplatí rovnako pre všetkých!
Aj mňa vie veľmi naštvať, keď idem povolenou rýchlosťou a zrazu sa za mnou objaví mladý netrpezlivý vodič napr. v audine...a začne ma predbiehať tak, že ohrozí každého okolo seba! V tedy vždy hromžím, kde sú policajti???
Tie radary by samozrejme namerali každé auto prechádzajúce v danom čase na danom mieste. Teda aj kamiony a ostatné autá bez ohľadu na ich veľkosť.
Strán: 1 2
Referenčné URL