Novozámocké diskusné fórum Nové Zámky

Úplná verzia: McDonald´s v Nových Zámkoch
Prehliadate si holú variantu vašeho obsahu. Prehliadate si úplnú verziu s príslušným formátovaním.
Strán: 1 2 3
[Obrázky: n254024714582_810.jpg]

Keď som sa pred časom nudil na facebooku, tak som tam nejakou náhodou narazil na informáciu, že veľmi veľa novozámčanov túži po McDonalde! Naozaj ma prekvapilo koľko ľudí by to tu tak moc chcelo. Proti McDonaldu nič nemám, len je zaujímavé sledovať ako to každý chce. Každý myslím väčšinou mladých.

Verím tomu že dobrý fastfood by sa dal v NZ vytvoriť aj bez značky McDonald´s ale tak keď to ľudia chcú, tak nech to tu majú. Mne sa však zdá, že sa o tom viac hovorí ako by tu niečo také aj malo byť, ako keby to niekto len tak vymyslel a rozšírilo sa to po meste. Ale možno sa len mýlim a fakt tu také niečo má byť. Lebo inak téma McDonald´s mi pripadá ako téma Metro v NZ Smile Takže vie o tom niekto niečo ???

Raz mi dokonca jeden človek písal, že čo to mám za fórum keď tam nie je diskusia o McDonalde, vážne!

Tak sa k tomu vyjadrite ak chcete a pri tejto fastfoodovej téme chcem ešte upozorniť, že k smajlíkom som pridal icony fastfood Smile neskôr budú pribúdať iné.

Kto by si dal Hamburger ? Big Grin
No tak ja som urcite za McDonald lebo ja zboznujem fastfood hoci viem, ze je to nezdrave ale co uz je tu vela veci nezdravych a aj tak s tym zijeme. Inak aj ja som o tom vela pocula ale uz dost davno a zial zatial tu nic take nie je no nebolo by zle keby na tej byvalej trznici co zburali bolo aj nieco taketo. Mnam normalne ste mi urobili chute. HamburgerDrink
Dávnejšie som veľa cestoval pracovne a mal som veru za úlohu denne najazdiť aj 1000 km autom Sad Nebolo času na jedlo v reštaurácii, tak som mal prehľad o všetkých McDonaldoch v HU, SK aj CZ... Tak Vám poviem, že tí, ktorí po tom túžia, jedia také jedlo veľmi zriedkavo. Keby ste to mali jesť niekoľkokrát týždenne, tak by vám to rýchlo prestalo chutiť. Sem-tam áno, to beriem. Inak majú tam aj zdravé šaláty a podobné. Na druhej strane keď sa pozriem, že k nám najbližšie je v NR a TT, tak nevidím veľkú šancu, myslím si, že v NZ by nemali tú návštevnosť, kvôli ktorej by tu otvorili. Kým nie je, aspoň nemusíme strážiť svoje deti, aby tam často nechodili.
Super by bolo keby sme sa dočkali McDonaldu, no myslím, že to tak skoro nebude, ak vôbec niekedy bude mňamky v Zámkoch. Takže si nechajme zájsť chuť a slintať môžeme aj nad obrázkom.HamburgerHamburgerHranolkyHranolky
(11.03.2010 23:35)MonikaNZ Napísal: [ -> ]Super by bolo keby sme sa dočkali McDonaldu, no myslím, že to tak skoro nebude, ak vôbec niekedy bude mňamky v Zámkoch. Takže si nechajme zájsť chuť a slintať môžeme aj nad obrázkom.HamburgerHamburgerHranolkyHranolky

Ale myslím si že by sa určite niekto schopný našiel, kto by vedel urobiť niečo podobné ako McDonalds, možno nie až na takej úrovni ale určite by sa dali robiť jedlá podobne dobre chutné.

Inak tak sa rozšírili v NZ bagety, ale mne už moc ani nechutia. Najradšej mám kebap alebo obyčajný hot-dog Smile Alebo keď si urobím sám žemľu so slaninou a cibuľou Big Grin
Bagety uz ani ja moc nemusim ale taky gyros v zemli by som si dala a este k tomu s cibulkou a kecupom. Zase som si urobila len chute. Hamburger
no jo dobručký kebab Big Grin ...ae bud som ich málo okoštoval tu v NZ alebo nič nebolo to prave...v NR tam som narazil tiež len na jeden celkom slušný kebabík Big Grin ...a bagety v NZ, najlepše som mal počas stredoskolsých čias (nie tak davno) Big Grin na našej školev bufete ...a nedávno som objavil taku zašitu bageteriu , Pitbull , a tam za celkom dobrý peniažtek aj celkom chutnú bagetu dostanete a aj všeličo inše a ešte si aj slušne pokecáte s komunikatívnym personálom Big Grin
AK by bol v NZ Mc´Donald tak by to musel byť posledný fastfood v meste aby som tam navštívil. Mňa tie ....veci Shy káva v papierovom pohári a maxiburger vo veľkosti hokejového puku nejako neočarili. Klasika večer: klobáska,špekačiky horčica,chleba,pivo Big GrinBig GrinBig Grin
Burči, dnes si smädný a hladný? Ale som rada, že si dal hlasovanie o pivárňach, aspoň som narazila na Mc´Donald...moja slabosť, najlepšie spomienky mám totiž na mladosť, keď som chodievala do Budapešti, tam mali (ešte o Mac´Donalde ani oni nesnívali) tie najlepšie a najväčšie sladké žemle plnené šťavnatou fašírkou, na tom kopa cibule, bielej a modrej a čalamády, horčice a kečupu, až som nevedela ako do tej obrovskej žemle zahryznúť, a tieklo to z každej strany, takže sme sa len utierali dokola...ale tá chuť, tak takú som zažila potom už len v Mac´-áči, ale to už bolo iné, a demokratické. Pred niekoľkými rokmi, ani neviem kto bol primátorom som začula, že v Perle má byť Mac´Donald, tak som sa tešila, aj mladých ľudí som počula o tom hovoriť s nadšením, no čas utekal a nič...
Ja by som bola za Mac´Donald, veď Bagetérií máme už naozaj dosť...
Ideálne miesto pre McDonald´s v NZ je voľný priestor medzi kruhovým objazdom Tesco a semaformi. Oproti predajni nábytku. Je to totiž dosť frekventované miesto vďaka obchodom a zároveň to je pri výpadovke.
Tu by som obavu o návštevnosť nemal, lebo cez víkend Tesco, BigBox, Aquario atď je dobre navštevované.
Strán: 1 2 3
Referenčné URL