Novozámocké diskusné fórum Nové Zámky

Úplná verzia: agility klub v NZ
Prehliadate si holú variantu vašeho obsahu. Prehliadate si úplnú verziu s príslušným formátovaním.
Strán: 1 2 3
Caute.

nevie nahodou niekto nieco o agility klube NZ .. uz dost dlho sa snazim s nimi skontaktovat (zistit ci este vobes funguju) ale nejako sa mi nedarí.
rada by som tam chodila ale neviem sa dopracovat k ziadnej informácii.popripade neviete ci v zamkoch nefunguje nejaky kynologicky kluv alebo vycvik psov ??
dakujem

Monika
(06.03.2010 11:40)monca Napísal: [ -> ]Caute.

nevie nahodou niekto nieco o agility klube NZ .. uz dost dlho sa snazim s nimi skontaktovat (zistit ci este vobes funguju) ale nejako sa mi nedarí.
rada by som tam chodila ale neviem sa dopracovat k ziadnej informácii.popripade neviete ci v zamkoch nefunguje nejaky kynologicky kluv alebo vycvik psov ??
dakujem

Monika

Ahoj. Pomerne rýchlo som v google našiel tieto informácie:

Agylity jumper klub Nové Zámky
ZAČÍNAME
Od 01.03.2008 začíname tréningy v sobotu od 14.30 hod. a v nedeľu od 10.00 hod.
na cvicisku psov pri Berku, zatial len soboty a nedele.
V prípade nepriaznivého počasia sa tréning nekoná.

Trochu staré informácie ale tu je ich e-mail: jumperclub@szm.sk
Adresu webu tu nenapíšem ale v google to v pohode nájdete.

Možno to už zaniklo, neviem.
(06.03.2010 12:11)Admin Napísal: [ -> ]Ahoj. Pomerne rýchlo som v google našiel tieto informácie:

Agylity jumper klub Nové Zámky
ZAČÍNAME
Od 01.03.2008 začíname tréningy v sobotu od 14.30 hod. a v nedeľu od 10.00 hod.
na cvicisku psov pri Berku, zatial len soboty a nedele.
V prípade nepriaznivého počasia sa tréning nekoná.

Trochu staré informácie ale tu je ich e-mail: jumperclub@szm.sk
Adresu webu tu nenapíšem ale v google to v pohode nájdete.

Možno to už zaniklo, neviem.
ano tieto informacie som aj ja nasla ale su pomerne stare a oktem toho spominaneho e-mailu som vypatrala este jeden a aj e-mail niektorich zakladatelov ale ani na jeden som nedostala odpoved...kak ja len ci tu nahodou nie je niekto co ten klub navstevuje /navstevoval co by mi poskytol nejake informácie
To je dobrá téma, aj ja by som mal záujem o cvičisko pre psov. Pred časom som sa tiež vypytoval u veterinárov a pod. ale našiel som len v Šuranoch jednu osobu čo sama cvičila psov bez prítomnosti majiteľa, ale za nehorázne peniaze. Počul som že sa chodí do Palárikova, ale neviem či je to preto, že v NZ také cvičisko nefunguje, alebo sú na to iné dôvody. Dúfajme, že sa niečo kladné dozvieme.
no ak mám dobré info, tak stále by mali fungovať, popripade treba napisat na ten mail co tam je a vyčkat, ale par ludi ponám čo pravidelne chodia na cvičák do berku, ale este skusim položiť tuto otázku ludom čo by o tom mohli mať bližšie info/zistím tak sem hned napišem
no to by som bola rada....a vopred dakujem za info....
.zajtra budem mat cestu tade tak sa tam tiez skusim zastavit ci tam niekoho nahodou nezastihnem
no jaa som tam dnes bola a povedali mi ,ze agility klub uz vyse roka nefunguje ....ale je tam kynologicky klub...tak sobotu sa ideme pozret Smile
(04.04.2010 18:40)monca Napísal: [ -> ]no jaa som tam dnes bola a povedali mi ,ze agility klub uz vyse roka nefunguje ....ale je tam kynologicky klub...tak sobotu sa ideme pozret Smile

Tak potom by si nám mohla napísať ako to tam funguje, keď to zistíš. Smile
jasne urcite napisem.....
no tak dnes som bola na cvicaku....maju podla mna celkom dobry pristup k psom....zacali sme chodzou pri nohe(priamo , vlavo, vpravo ,celom vzad). povedali co robím zle a ako by som to mala robit ...precvicovali sme to...a dostala som domov prestudovat papiere ohladom vycviku...kedze som na cvicaku bola prvy krat nemam to s cim porovnat ale podla mna je celkom dobrý ...aj tak si v zamkoch nemozme vyberat Smile
Strán: 1 2 3
Referenčné URL