Zaujímalo by ma, kde ste v Nových Zámkoch jedli najlepšiu pizzu?
Určite robia všade dobrú ale, ktorá práve vám chutila najviac.
Asi to záleží od veľa vecí, nie len od tej pizze. Musí byť dobré prostredie, príjemná atmosféra a skvelá obsluha. Ja osobne som sa s ničím negatívnym (ani s vlasom v jedle) nestretol. Napríklad výborná bola v Ajaxe ale to už bolo dávno a bol som hladný, vtedy je dobrá asi každá.
Nemám však vyskúšané všetky miesta kde sa dá pizza kúpiť, tak sa nechám rád poučiť. Každému ale môže chutiť niekde inde.
A ak som na nejakú pizzeriu zabudol, dajte mi vedieť!
A som zvedavý hlavne aj na anketu.

Mne chutia najviac tri druhy pizze 4 druhy syra sú na prvom mieste a bez rozmýšlania vyhrávajú, Hawaj je na druhom a na treťom je špenátová. 
QUASIMODO v Chilli Pub-e nemá obdoby. Samozrejme musíte znášať veľa slaniny na malej ploche ...

Ja chodievam najčastejšie do PALLADIA a som tam spokojný. Pizze aj iné jedlá maju moooc good a obsluha je tiež dobrá, prostredie príjemné. Takže asi tolko...
Mne najviac chuti pizza z lucikny, je sice mala ale dobra a sita
ešte by som doplnil pizzeriu v Country, aj keď je to vlastne pizza z Gúgskej.
Ja hlasujem za Palladio
Takze nieco k pizzerii paladio.... Bol som stalym zakaznikom pizzerie paladio, avsak jedneho dna sa mi stala taka vec: Objednal som si pizzu, ktora bola s casti zhorena a vobec sa nedala zjest. Po upozorneni casnicky som dostal odpovedet, ze kuchár ma dnes zly den. Po reklamacii som odmietol pizzu zaplatit a dostal som odpoved, ze pizzu musim zaplatit a ked sa mi nepaci tak ju mozu vymenit ale len v pripade ked z nej nechyba. Tak z mojej pizze uz cast ktora nebola zhorena chybala a z toho dovodu mi uz nemohli vymenit a dalej mi casnicka povedala ze to co nezjem mi moze zabalit. Tak to uz mi stacilo naco si budem davat balit pizzu, ktora je zhorena a neda sa zjest. Nasledne som si dal zavolat veduceho a on dmietol prist. Tak takyto pristup od profesionalnej pizzerie som necakal z toho dovodu tam nechodim a stal som sa stalym zakaznikom chilli pubu a vobec som to neolutoval maju tam skvely vyber pizze.
Nech žije Chili pub

Ale ani tam nie je všetko ružové... Stalo sa mi, že som čakal 45 minút na pizzu, hoci sme boli v celej reštaurácii asi desiati. Aj s personálom!
ja mám uplne najobľúbenejšiu pizzu v country- tenesse, so smotanovým základom..inú tam ani jesť nechcem..kedysi som si túto istú dávala v palladiu,je tam smotana, syr brokolica a šunka a asi aj kukurica..ked mi to priniesli v palladiu naposledy, myslela som si že je na tom petržlenová vňaťka či čo..také minimum brokolice..a šunka a kukurica tam ani nebola..ale to mi priniesli až po tom, čo som reklamovala, že som si neobjednala šampiónovú-nejako s atam zhoršili, je mi to lúto,ale vážne tam už chodiť nebudem...z headersu mi ppripadajú všetky rovnaké..a všeobecne najhoršiu som jedla v la cubbane, to je taký ich nejaký výmysel dávať na pizzu šalát a uhorky

pritom to tam nebolo ani písané, že je to v oblohe..grcanica, fuj! a lucinka nesklamala ešte nikdy..je to jendoduchá pizza, žiadne výmysli..chutí mi ako domáca a to je u mňa asi najväčšia výhra

Jednoznačne Chilli pub je najlepší ! Nielen

majú dobré , ale veľmi dobre tam varia a porcie sú tiež dobré.

Inde po jedle som hladnejší. Také sú malé porcie.